ANKARA / ÇANKAYA - Leyla Turgut Anadolu Lisesi

Kültürel Etkinlikler

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi.

Okul Müdürümüz Mehmet Rami Özalan tarafından başarılı öğrencilere başarı belgesi ve zarf içinde para ödülü verildi.

Okulumuzda 22 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz;

Mrt

"Dünya Pi Günü" okulumuz matematik zümresi tarafından birçok etkinliklerle kutlandı.

Ara

"Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi" kapsamında okul kütüphanesinde Şiir Dinletisi Etkinliği

Türk Kültüründe Hacivat Karagöz Gölge Oyunu ve Kına Gecesi

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri Bengi YILDIRIM ve Filiz KARA'nın rehberliğinde

Nis

Leyla Turgut Anadolu Lisesi 9.Sinif öğrencileri Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni ziyaret etti.

Nis

İngilizce ders öğretmenlerimiz Işın Şenay Atasoy, Selma Akkent ve Sema Keleş tarafından öğrencilerimiz Hacettepe Teknokent'te gittiler.

Coğraya dersi öğretmenimiz Hava İLERİ rehberliğinde

Şiire Yolculuk

Şiir duygudur, anlatmaktır, anlamaktır. Şiir hissetmektir, paylaşmaktır. Sonsuzluğa giden bir yoldur. Bilmektir, hayattır; hayatsa bir şiir.

Mrt

Bilgininn okulda öğrenilmesinin yanı sıra pekiştirilmesi ve değerlendirilmesine önem verdiğimizden okulumuzda 9.sınıfların katılımıyla gerçekleştirilen bilgi yarışması düzenlendi.

Mrt

Ülkemizin topraklarında tarih boyunca büyük acılara neden olan deprem gerçeğine,